KI ZWF 20 jaar

doorkizwf

KI ZWF 20 jaar

1 September jl.. is het alweer 20 jaar geleden dat we zijn gestart met KI Service Zuid-West Friesland.

En met trots kunnen we ook zeggen dat we er met z’n allen iets moois van hebben gemaakt.

Dit was ook alleen mogelijk dankzij de geweldige combinatie van gemotiveerd personeel en u als trouwe klant.

Toch gaat er iets veranderen in de samenstelling van ons team. Marianne en ik willen het na 20 jaar toch wat rustiger aan gaan doen en het bedrijf over te dragen aan Siglinda de Vries.

Siglinda is al sinds 2019 werkzaam bij ons als vertegenwoordigster en administratieve hulp en is al meer dan 10 jaar werkzaam in de rundvee verbetering. Als geen ander weet zij dan ook van het reilen en zeilen binnen KI ZWF, en hierdoor zijn Marianne en ik dan ook overtuigt dat we het stokje met een gerust hart door kunnen geven. Zelf blijf ik de komende tijd gewoon betrokken bij de werkzaamheden maar zal iets vaker een dagje vrij hebben.

Voor u als klant zal er weinig veranderen, KI Service Zuid-West Friesland blijft hetzelfde en u kunt blijven rekenen op de service die u de afgelopen 20 jaar van ons gewend bent.

Met vriendelijke groeten,

Tjalke

Met veel trots en enthousiasme stel ik mij aan u voor. Ik ben Siglinda de Vries, 31 jaar en woonachtig in Elahuizen samen met mijn vriend Tjeerd-Sietze en zoon Luca. Als boerendochter heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Afgelopen jaren heb ik veel gezien van de KI wereld in zowel het binnen- als buitenland. In 2019 ben ik voor mezelf begonnen en heb ik mijn bedrijf “SIG Line” opgericht en is actief door heel Nederland.

Vanaf 1 september sta ik voor een nieuwe uitdaging en mag ik het stokje overnemen van Tjalke en Marianne. Samen met het team heb ik er enorm veel zin in en ik kijk er naar uit om u allen te leren kennen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak met mij maken, dan mag u mij bellen/appen op nummer 06 53 76 65 78 of stuur een mailtje naar info@ki-zwf.nl

Met vriendelijke groet,

Siglinda

Over de auteur

kizwf administrator

Geef een reactie